Chili (16) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (16) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (16)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

29 Juli 2009 | ,

29 juli 2009, Wies is 14 jaar geworden en ook al hadden we geen visite hier (best kinderachtig dat er niemand uit Nederland kwam) we hebben het toch een beetje gevierd met taart en een cadeau. (Wies had haar cadeautje al gekregen in Nederland: een beautydag samen met Bianca, en het feestje krijgt ze in september!) Gelukkig is er ook in de verschillende klassen drie keer voor haar gezongen en ze heeft ook al kaarten en cadeaus van klasgenoten gekregen!
Richard en ik zijn een beetje (5x, jakkie) heen en weer getuft tussen huis en school, Guus heeft zich weer prima vermaakt, Tijn heeft weer gevoetbald in de pauze en van het huis hebben we weer niets gehoord. "Manana?" (dat Spaanse woord hebben we al geleerd en da's toch mooi meegenomen, niet waar?)

• 30 Juli 2009 - 19:28

Oma Ineke:

Ik ben blij dat het voor Wies toch een feestelijke dag is geworden en dat het op school ook gevierd is, was de taart leker?
    groetjes,

Ineke

• 30 Juli 2009 - 19:29

Oma Ineke:

Ik bedoel was de taart lekker tikfoutje.

doei

• 30 Juli 2009 - 20:12

Kees:

Leuke foto's van Wies d'r verjaardag. Richard kijkt wel een beetje bezorgd, toen hij op Wies stond te wachten.
    Dag allemaal ziens.
    Opa Kees.

• 31 Juli 2009 - 17:51

Kuenentjes:

Lieve Wies PROFICIAT met je 14de verjaardag, jammer dat wij er niet bij konden zijn,en sorry voor de late reactie maar we zaten de geheledag in de auto van Washington naar Florida,daar zijn we eindelijk na 2 dagen en hebben we weer internet kunnen we jullie weer volgen groetjes mar