Chili (15)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose
28 Juli 2009 | ,
Vandaag is er een klein wonder gebeurd. We brachten Guus in de klas en hij vond het allemaal goed: geen gehuil, geen gezeur, geen gekerm en toen we hem gingen halen na drie uur was hij nog steeds vrolijk en kwam niet eens met tranen in zijn ogen naar ons toe. We vragen ons nu af of dit een eenmalige actie was, we zullen zien...
Toen we terugliepen zagen we Tijn die in de pauze lekker aan het voetballen was met klasgenoten. We kwamen ook Wies weer tegen die onderweg was naar een lokaal.
Richard heeft vandaag voor het eerst gewerkt. Het is allemaal goed gegaan na de blunder die hij vorige week maakte: op school kwam er iemand naar hem toe die hem spontaan (tenminste dat dacht Richard) de hand schudde. Toen Richard zijn naam vroeg, bleek de handenschudder de hoogste baas van Ericsson in Zuid-Amerika te zijn met wie Richard een paar weken terug (ruim een half uur!) gesproken had. ... Oeps!
29 Juli 2009 - 08:03
Esther:
Hallokidoki jarige Wies!
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 14de verjaardag. Een hele fijne bijzondere feestelijke dag gewenst. Heel veel plezier en wij komen jouw verjaardag in september meevieren, goed?
Heel veel groetjes aan iedereen, van ons,
Ruud, Devian, Esther en een dikke knuffel van Celeste!! -
29 Juli 2009 - 09:15
Oma Ineke:
Hallo 14-jarige Wies. gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat het een leuke dag mag worden.
Marie-José, Richard, Tijn en Guus, ook gefeliciteerd met Wies. wat fijn dat het op school goed gaat, het eerste begin is in ieder geval een succes. Nou we wachten maar af wanneer je in het huis kan, ik lees het wel.
Liefs van (o)ma uit Sion
29 Juli 2009 - 10:04
Dolinda:
Wies, GEFELICITEERD!!!
Met je 14de verjaardag!
Natuurlijk ook Richard en Marie-José, Tijn en Guus gefeliciteerd met Wies.
Gaan jullie het nog groot vieren in Chili.
We lezen het wel.
Fijn dat alles een beetje "gaat lopen"!
Succes met alles!
Groetjes van mij en de rest!? -
29 Juli 2009 - 17:09
Oma En Opa:
Hoi Wies van harte gefeliciteerd met 14de verjaardag.Richard marie-José Tijn Guus ook allemaal gefeliciteerd met jullie grote zus.Richard die mannen lijken zeker allemaal op elkaar.IK ben benieuwd naar het huis.Ik hoop dat de meneer wel je giro nummer heb onthouden.