Chili (14) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (14) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (14)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

27 Juli 2009 | ,

Geloof het of niet: vandaag begon de dag al om 5.45 uur. We moesten namelijk al 6.55 uur vertrekken richting school omdat Wies en Tijn al vroeg moesten beginnen. Gelukkig ging alles goed en we reden ongeveer 7.20 uur het schoolterrein op (toen was het al heel druk!). Tijn brachten we bij zijn lokaal (met de grote doos schoolspullen) en Wies wilde bij de ingang wachten op bekenden (en nam met een zwaai afscheid van ons, tja dat krijg je op deze leeftijd). Toen we 7.40 uur wegreden stond er ongeveer een kilometer file voor de school. Getverderrie dus moeten we morgen weer zo vroeg de deur uit.
Om 9.30 uur begon Guus in zijn klas. Hij heeft twee lieve juffen die Engels tegen hem praten en hij lijkt nog gereserveerd. Ik mocht bij hem blijven en om 11.00 uur gingen we naar huis. Guus was niet dolenthousiast, maar vond het oke. Om 2.25 uur kwam Tijn uit school (hij had het leuk gehad, zei hij en hij had in de pauze al gevoetbald met klasgenoten) en om 3.10 uur kwam Wies uit school. Zij heeft al veel vrienden, maar vindt alle begin moeilijk, zei ze.
Gelukkig is alles goed verlopen! Ook positief nieuws van het huis: het huis op de compound met de mooie tuin en het heerlijke zwembad gaat door, maar wanneer?... dat horen jullie nog!

• 29 Juli 2009 - 17:47

Kees:

Ik ben toch een beetje nieuwsgierig wat er in die doos zit, die Richard vast houdt. Het lijkt wel Whisky, hij staat ook een beetje link te kijken, komt de politie aan? Ik zeg: proost. Doe de groeten aan de "Spaanse" schone op de foto bij Guus.

• 29 Juli 2009 - 17:51

Kees:

Ik heb nog even naar de foto's van Guus gekeken, volgens ons denkt Guus dat naar school gaan betekent "engels praten"
    (weet hij veel)