Chili (13)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose
26 Juli 2009 | ,
Gisteren even een dagje rust...nee hoor! Zaterdag deden we alleen niets nieuws en ik vind dat er wel iets te melden moet zijn. Over vandaag valt ook niet echt veel te vertellen, behalve dat we vanmiddag in een soort park geweest zijn waar kinderen fijn kunnen spelen, je natuurlijk ook gewoon kunt wandelen en waar je je hond kunt trainen (zo'n terrein met van die tunneltjes, pionnen en loopplanken voor honden). Als Boudie hier komt, is hij ook de klos, reken maar!
Toen we thuiskwamen hebben we de drie grote dozen met schoolspullen uitgepakt om ze te gaan labelen. Vier jaar geleden moest ik zo lachen om het aantal lijmstiften voor Tijn; nu is het zover voor Guus. Hij heeft 6 lijmstiften en twee grote flessen lijm nodig dit jaar en... drie dozen tissues en... twee containers 'clorox-wipes' (? ach, misschien geen overbodige luxe voor Guus knoeikont), maar gelukkig ook stoepkrijt, stiften, kleurpotloden, klei en allemaal knutselmateriaal. We nemen dus heel veel kunstwerken mee naar Nederland straks, houden jullie allemaal een plekje aan de muur vrij?
27 Juli 2009 - 05:41
Naaborgjes:
ha buufjes, dat lijkt wel speeltuin De Kievit in Berkel! Succes vandaag op jullie schooldag!
Nadine -
27 Juli 2009 - 17:12
Fam Delft:
Ik heb al een stuk van het prinsenhof af gehuurd voor de tekeningen.Alle maal veel succes op school.
Groetjes. -
27 Juli 2009 - 19:34
Kees:
We zullen Boudewijn al vast een spoedcursus geven, zodat hij die Spaansehonden even mores kan leren.
Leuke foto van Wies.
Dag,opa Kees