Chili (12)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose
24 Juli 2009 | ,
Ik zat net te denken dat het goed is om elke dag even op te schrijven wat we hebben gedaan; ik moet nu al even nadenken over wat er vandaag ook al weer allemaal gebeurd is.
Tijn had vandaag zijn kennismaking op school. Ook hij was nerveus, en ook hij was gerustgesteld toen hij alles gezien had. Hij krijgt les van een lieve meester (ik schat hem ongeveer een jaar of 50), die er niet zo van houdt om zelf steeds aan het woord te zijn, maar de kinderen veel zelf wil laten ontdekken.
Toen we klaar waren op school, was de dag alweer bijna om. We hebben nog de boodschappen gedaan en ik heb nog even met Guus in het bekende speeltuintje gezeten (Plaza Peru). En dat was het voor vandaag. Gewoon leven in Santiago dus!
25 Juli 2009 - 08:52
Naaborgjes :
Hallo Tijn, dat ziet er leuk uit! We zijn ervan overtuigd dat jij een heel leuk schooljaar tegemoet gaat! Veel liefs vanuit Den Hoorn,
Groetjes namens ons allemaal,
Nadine -
25 Juli 2009 - 09:16
Marjolein:
Ik heb de site gevonden,leuk om het te volgen en Wies Tijn en Guusje,jullie zijn echt toppertjes dat jullie alles zo makkelijk weer oppakken,en je moeder ook trouwens.Liefs van Lein Jer en Juul. -
25 Juli 2009 - 16:56
Regien:
wat leuk zo dit verslag te lezen en mee te genieten van jullie >Maar voor ik het vergeet wens ik wie een fijne verjaardag zal wennen zijn op school te vieren . Ook de fam wens ik een fijne dag toe groetjes uit braband van harm en regien van uit de camping -
25 Juli 2009 - 19:31
Gérôme:
Eey Tijn,erg leuk in je nieuwe klas? Ik verveel me elke dag omdat iedereen weg is. Mijn dag is als volgt:opstaan,eten,computeren en tv kijken,spelen,in de avond chille met ze alle achter de tv. Ik heb trouwens een eigen publieke hyve op hyves. O ja en mijn msn is gerome-4@hotmail.com dus als je me even toevoegt kunnen we misschien ook msn'en
Groetz,
Gérôme Naaborg -
26 Juli 2009 - 08:31
Kees:
Hallo Tijn en Guus, wat staan jullie stoer op de foto in het schoollokaal.Jullie zullen ook wel Spaanseles krijgen, dat lijk mij erg leuk voor maar wel moeilijk.Dan zeg ik als vast maar "Adios"
Groetjes van opa Kees -
26 Juli 2009 - 13:16
Fam Delft:
Hallo allemaal
Wij waren vandaag in de hoorn, en daar stond Tibo en die vond dat Guus wel heel lang met verkantie was stond hij te vertellen.De groetjes van ons. -
26 Juli 2009 - 17:28
Dolinda:
We schakelen wat laat in, maar na het lezen van alle verslagen (en de info van de Tetjes) zijn we weer helemaal bij!
Fijn om te lezen dat de kennismaking op school goed is gegaan. Nu wachten op het huis. Succes daarmee!!
Wij zijn net thuis van onze vochtige vakantie; varen rond de Flevopolder. Maar bij jullie is het toch ook geen zomer.
Heel veel lieve groetjes!
Dolinda en familie