Chili (8) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (8) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (8)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

20 Juli 2009 | ,

Om 6.15 uur begon de dag al omdat we om 8.00 uur op school moesten zijn voor de test van Tijn. Tijdens het wachten riep de mevrouw van de inschrijving ons om de resultaten van Wies te bespreken: "Wies did a very good test". Ze was sterk in schrijven en het interview was ook heel goed. Zelfs voor wiskunde/rekenen is ze in de hoogste groep geplaatst. Alleen maar complimenten dus. Geweldig! 's Middags heb ik met Guus in een speeltuintje in de buurt gezeten. Guus had meteen vrienden en vond het heel erg leuk. Later ging ik nog een keer terug met Tijn erbij en ook hij heeft heerlijk gespeeld. In de speeltuin mag je gewoon met honden komen en ze hebben er borden met zakjes geplaatst voor de boodschappen van de hond; een idee voor Nederland misschien?

• 21 Juli 2009 - 05:48

Nadine :

Complimenten, Wies! Wat goed van je! Wat ziet de school er gaaf uit. Het lijkt wel een kantoor ipv een school.
    Nadine

• 21 Juli 2009 - 07:51

Kees:

Ik hoop dat de test voor Tijn net zo goed uitpakt, als die van Wies. Dat is een geweldig resultaat.En Guus zal wel snel de taal leren met zijn vriendjes. Bij de foto "samen in de hal" wordt het bijna, wie is wie(s)
    Opa Kees.

• 21 Juli 2009 - 10:18

Jh.tetteroo1@hetnet.:

Wij vinden het geweldig om op deze manier jullie tekunnen volgen.

gr Els & jan Tetteroo

• 21 Juli 2009 - 11:36

Kuenentjes:

leuk die honden zakjes en uitlaatplaatsen kan ik bente bij jullie met vakantie sturen.lijkt mij een leuk plan ha ha ha ! groetjes

• 21 Juli 2009 - 12:15

Arina:

Super gedaan wies!!!

• 21 Juli 2009 - 12:15

Familie Uit De Meern:

Wies we hadden niet anders van je verwacht! Echt geweldig! We vragen ons af of de rest van het gezin ook geen test moet ondergaan om in Chili te wonen. Boudewijn een plas en poestest of hij netjes in het zakje kan poepen?
    Tjuus en tot horens maar weer.

• 21 Juli 2009 - 14:05

Opa Marie-oma Riet:

Wies wat goed,ik weetwel dat je het kan gefeliciterd.Tijn jij kan het ook wel hoor,maar geen zakjes pikken voor de hond.Guus hij spreek heel gauw de taal met zijn vrienden.De pruimen smaken lekker we hebben vandaag gelucht.

• 21 Juli 2009 - 19:08

Piet Tetteroo:

Hallo Allemaal,

Leuk die berichten elke dag en vooral voor je eenzaam achtergelaten ouders die nu volop kunnen meeleven.
    Misschien nog wel meer dan dat in Den Hoorn het geval was...
    Ga zo door!

• 22 Juli 2009 - 15:05

Karin:

Mooie hal Wies!! Is de school ook mooi?