Chili (9) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (9) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (9)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

21 Juli 2009 | ,

Deze weken vullen zich met allerlei kleine klusjes, zo ook vandaag: vanmorgen moest Richard naar Ericsson om een en ander te regelen op administratief gebied, daarna moesten we de schooluniformen voor Guus en Tijn gaan uitzoeken (Guus is zo trots als een aap op zijn nieuwe shirt), Wies moest alleen een PE-outfit hebben (=gymkleding). Om ongeveer 15.00 uur hadden we een afspraak met een nieuwe makelaar (de chagrijn is afgeschreven)om drie huizen te gaan bekijken. Twee huizen waren echt heel mooi (en echt heel duur, zal Ericsson het goedkeuren?) en gemeubileerd, dus perfect gewoon! Morgen gaan we beslissen en horen jullie het. Tussen alles door werden we gebeld door school dat ook de testen van Tijn en Guus goed waren, dus iedereen kan maandag starten op Nido de Aguilas. Nou, he he, het gaat allemaal een beetje lopen. Om ongeveer 18.00 uur reden we pas weer naar huis in de stromende regen (en zo'n 8 graden), net Nederland eigenlijk...

• 22 Juli 2009 - 08:42

Lenie En Sjaak:

wij willen jullie wel eens zien in je nieuwe uniform. Hoe zijn de indrukken over Chili? Het weer is net zoals in Nederland.Dus niet tropisch, geen Maleisië. Fijn dat het goed gaat Doe de groeten aan Richard en de kinderen en voor jou.

• 22 Juli 2009 - 11:30

Kees:

Ik ben blij dat de testen van Tijn en Guus goed zijn. Van Wies wisten we het al en ik wens ze allemaal een fijne schooltijd toe. Nu nog het huis, ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.
    Groetjes (o)pa

• 22 Juli 2009 - 12:10

Kuenentjes:

wat heerlijk dat alle kids geslaagd zijn voor de test.maar wat erg dat ze maandag alweer naar school moeten,korte vakantie!Hoop dat ericson het buget verhoogd dan zou het huis op de foto geweldig zijn. veel liefs Marja