Chili (7) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (7) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (7)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

19 Juli 2009 | ,

Zondag, rustdag, dat klopt helemaal voor Santiago: Er zijn bijna geen winkels open en het is bijzonder stil op straat. Het echte, ouderwetse,saaie zondagsgevoel krijg je hier weer helemaal terug. Wij hebben ook (dat was toevallig hoor)een rustdag gehouden en daarom hebben we (Rich en de jongens) alleen maar even gezwommen in een hotel aan de overkant van de straat. Het was niet helemaal saai dus...

• 20 Juli 2009 - 08:22

Marian Tetteroo:

hoi,familie van dipten

we hebben van je ouders de webpagina gekregen en vinden het leuk om jullie te volgen op jullie reis,heel apart hoor.
    we wensen juliie een hele leuke tijd daar toe
    veel groetjes van wim ne marian

• 20 Juli 2009 - 11:08

Tante Mien:

ga al je reisverslagen volgen, maar moet ze eerst allemaal lezen, want ik heb net je adres gekregen van marie. Leuk jullie weer te horen en te zien.Heel veel liefs en groeten van ouwe tante Mien

• 20 Juli 2009 - 19:29

Judith :

hoi familie
    wat leuk dat wij jullie zo kunnen volgen
    groetjes en heel veel plezier judith van leeuwen tetteroo

• 20 Juli 2009 - 21:56

Kuenentjes:

Wat heerlijk om jullie zo te kunnen volgen via deze side,knap m.j om bijna elke dag te schrijven.hoop dat jullie snel een huis vinden en dat het leven daar kan gaan beginnen. dikke knuffels van ons allen en zien jullie in september o,ja welke datum houden jullie precies jullie borrel? en m.j als je een telefoon hebt wil je het nummer door smsen of mailen dan bel ik via skype, effe je stemhoren veel liefs je (zus) mar&co