Chili (6) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu Chili (6) - Reisverslag uit , van Marie-Jose Tetteroo - WaarBenJij.nu

Chili (6)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose

18 Juli 2009 | ,

Zaterdag, een mooie dag om iets te gaan bekijken. Daarom zijn we naar Valparaiso (aan de kust) gegaan. Het is ongeveer 120 km van Santiago, maar via de snelweg ben je er ook echt snel.Valparaiso is typisch een havenstad: een beetje groezelig en afgeleefd. Een paar mooie (maar verwaarloosde) gebouwen en veel standbeelden. We zijn er met een krakend houten liftje (wordt aan een kabel bijna loodrecht omhoog getrokken) naar het hogere gedeelte van de stad gegaan waar allemaal fel gekleurde huisjes staan. Na Valparaiso reden we naar het kustplaatsje Vina del Mar. De auto parkeerden we op het strand en toen zagen we de....Grote Oceaan. Nu begrepen we waarom het moeilijk is om hier te zwemmen; de golven zijn echt hoog! Het was indrukwekkend! Toen weer terug naar Santiago, waar we, wonder boven wonder, bijna direct goed reden! Zo!

• 19 Juli 2009 - 08:42

Kees:

Het wordt een geweldig en indrukwekkend reisverslag. Het is zo gedetaileerd dat we het zelf bijna meemaken. De zee ziet er wild en koud uit op het filmpje. Ook is het stil op het strand. Ik ben benieuwd of het zomers daar druk is.Ik ben alweer nieuwsgierig naar morgen.
    Groetjes ook van Sam, Boudewijn en Ineke.

• 19 Juli 2009 - 12:53

Sjaak En Lenie Delft:

Hoi Lieve mensen,

Leuk zo'n uitstapje met de hele fam.lekker uitwaaien op het strand.Uitkijken Tijn voor de hoge golven.
    Allemaal geslaagd voor de test?
    Kusjes uit Delft.

• 19 Juli 2009 - 14:21

Fenny Keizer:

Hoi Marie-Jose Wat leuk om zo elke dag een stukje van jullie belevenissen te lezen. Ben net terug van een weekje Spanje. Ik hoop voor jullie dat het vinden van een huis snel lukt. Groeten Fenny

• 19 Juli 2009 - 19:15

Opa-marie:

Wat leuk om het zo tezien
    en al de verhalen te lezen.ik hoop dat jullie een mooi huis vinden,wij zijn net terug uit kroatie het was daar warmer dan bij jullie soms was het er38graden.We wachten met spaning op het verloop van jullie, de groeten en kussen van Opa en Oma v dipten

• 19 Juli 2009 - 20:57

Nel:

mooi reisverslag ik ga er van genieten gr jullie nicht nel schalker

• 22 Juli 2009 - 15:02

Karin:

He wat leuk ik ben in 1993 ook in Valparaiso en Vina del Mar geweest!!! Ik had toen een 10daagse Chili!! wat een tijden waren dat toen nu vliegen we niet eens meer op chili!!Wat leuk dat je zoveel schrijft zo leven we wel tenminste een beetje met jullie mee.Wij gaan morgen naar KUl! We zullen aan jullie denken,Liefs Ka