Chili (21)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose
13 Augustus 2009 | ,
Tja, toch maar even een berichtje voor de wachtende mensen. Het gaat nog steeds heel goed met ons, we zitten nog steeds op hetzelfde flatje en doen (veelal) dezelfde dingen. Ik (MJ) heb deze week wederom twee koffieochtenden achter de rug en ken nu, voor mijn gevoel, de hele expatgemeenschap van Santiago. Richard gaat handenwringend naar zijn werk (omdat ook daar het mananabeleid nog steeds hoogtij viert en omdat Spaans niet zijn sterkste taal is!). Wies tennist vrolijk verder (onder toejuichingen van haar leraar) en Tijn is begonnen aan rugby (hij had meteen al een paar beurse plekken, maar vindt het toch geweldig leuk!). Guus is volgens de juf 'in love' met een meisje uit Korea (Lisa) en loopt dagenlang hand in hand. Zou hij soms heimwee hebben naar Zuid-Oost Azie?
13 Augustus 2009 - 17:35
Opa Marie:
Guus heb toch Azié bloed met Lisa hand in hand. Tijn met beurse plekken daar wordt hij hard van.Wies heb het in de armen.Mj jij kan nu een boek schrijven.De groeten van ons uit Delft en de groeten van An. -
13 Augustus 2009 - 17:52
Kees:
Ik zou wel eens een foto willen zien Lisa. Dat lijkt me wel leuk.
groetjes van (o)pa Kees
14 Augustus 2009 - 21:24
Giel:
Hallo van Diptens (al klinkt ExpatTetteroo's leuker),
leuk om dit alles te lezen, wat een avontuur toch weer!
Als ik het zo lees moet ik me zorgen gaan maken of Richard me nog wel herkent als ik hem begroet.... Ook weinig web-bijdragen van jou Richard, ik 'voel' niet goed mee hoe jij het beleeft.... Druk druk natuurlijk.
Leuk dat sport en de nieuwheid van alles goed lijkt aan te slaan bij de jeugd. Ik zie in elk geval ook hele mooie plaatjes van een fraai landschap.
Richard: de bergpas die ik bedoel is Cima del Serro (141 km van Santiago) op de grens met Argentinië. De hoogste berg van het continent is vandaar ook te zien van dichtbij (de Aconcagua ruim 6900 m). Moeten jullie in het weekend (alleen in de zomer! - dec-jan) maar eens met de auto op, lekker hoog (bijna 4000 meter), zeer fraai volgens mij.
Tot zover van uit Oude Leede, hopelijk zijn jullie snel in het mooie huis.
Jammer dat we er in september niet bij kunnen zijn.
Groeten van Pauline en Giel. -
15 Augustus 2009 - 18:35
Dolinda:
Hallo familie,
Wat zijn Tijn en Wies toch sportief!
Fijn dat Tijn al wat "gehard" was door taekwon-do.
Natuurlijk heeft Guus al een vriendinnetje, met zo'n koppie!!
En Wies d'r vriend? ;) ;)!!!
Is er al meer zekerheid over het huis??
Succes met alles!!!
Lieve groetjes van ons. -
16 Augustus 2009 - 18:32
Familie Uit De Meern:
Hoi lieve familie,
Wij zijn ook weer terug in het land, na 3 weken vakantie in Kroatie. We hebben zojuist alle verslagen gelezen die jullie de afgelopen tijd hebben verstuurd. Geweldig! We moesten vooral lachen om Richard zijn blunder (zappie!). Enne Richard, als je Spaans aan het leren bent, zeg dan vooral tegen je baas 'hijo de puta', want dan heb je gelijk een enkele reis naar Colombia te pakken!Lieve mensen, fijn dat jullie het zo goed hebben daar. Maak er maar een geweldig jaar van. We zijn best een beetje jaloers! Dikke kus van ons.
Oh ja Wies, heb je jouw verjaardagscadau nog op je rekening ontvangen? XXX