Chili (2)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marie-Jose
14 Juli 2009 | ,
Om 7.00 uur begon de dag al (na 11 uur slapen, krijg je dat!), en na een halfwarm straaltje onder de douche ben je helemaal goed wakker! Tussen de middag trokken we naar het centrum en namen de metro, ideaal. Op de Plaza de Armas (een groot plein in het centrum van Santiago) leerde Guus zijn eerste woord Spaans: "hola", van een wat oudere man op een bankje.
Nu is het ongeveer half zes: Wies en Tijn zitten met DS op de bank, Guus speelt met het autostoeltje en Rich is op jacht naar eten (pizza, geloof ik!). Adios allemaal!
15 Juli 2009 - 08:03
Kees:
Ik heb weer even op de site gekeken,ik volg jullie op de voet. Ik heb al aan een paar andere mensen de naam van jullie website doorgegeven,zodat die ook kunnen mee genieten van jullie avontuur. -
15 Juli 2009 - 10:19
Lenie En Sjaak:
Ziet er mooi en gaaf uit.
Nu de rest nog heerlijk douchen.
Groetjes voor allemaal. -
Doeiiiiiiiii. -
15 Juli 2009 - 11:03
Bianca:
Ziet er leuk uit!!
Mis jullie wel hoor allemaal :(
Maar gelukkig bestaan er zulke sites dan kan ik jullie toch nog een beetje volgen ^^
Wij vertrekken morgen naar Rhodos maar ik blijf wel tussendoor even mailen naar wies vanuit ranzige Griekse internetcafeetjes :P
Dikke kus!!
15 Juli 2009 - 11:40
Gérôme:
Leuke site!
hier in Den Hoorn is het normaal behalvedan dat jullie huis leeg staat.
Ik volg deze site om de dag!
Veel Plezier verder! -
15 Juli 2009 - 13:36
Thibault:
Dag Guus, wat een leuke foto! Veel liefs, Thibault -
15 Juli 2009 - 18:47
Gerard En Carla:
Leuk, dat ik jullie site kan bezoeken. Weer een hele reis, zeg! Geniet er lekker van.Succes!